Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    направо не ми се чете вече във форума, само неприятни неща чета
    и новини не ми се слушат
    побоища, саморазправи, оръжия по улицата...
    Погледни тоя сайт: http://www.kolibka.com/
    Със сигурност ще ти хареса повече от новините и другите глупости, които четеш !
    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
      Има страхотни филмчета там!
      От раздел цивилизации съм свалил всичко.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
        знам, знам
        но форумът си ми е на сърце, а и има и положителни теми, които ме греят

по-лошото е, че аз и да ги чета и да не ги чета, те си се случват и аз живея нейде из целия тоя гювеч
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

знам, знам
          но форумът си ми е на сърце, а и има и положителни теми, които ме греят

по-лошото е, че аз и да ги чета и да не ги чета, те си се случват и аз живея нейде из целия тоя гювеч
          Нямах в предвид форума. Тук все ще намериш тема, която да ти допадне.

Comment

• ходя на зъболекар от 2 седмици,много е готина женицата само дето ме е страх и много подскачам,вади ми една бивна днеска мъдрец и абе слага неква упойка много добре се чувствам някак си олеква ти,не е лошо си намеря от нея....

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              ходя на зъболекар от 2 седмици,много е готина женицата само дето ме е страх и много подскачам,вади ми една бивна днеска мъдрец и абе слага неква упойка много добре се чувствам някак си олеква ти,не е лошо си намеря от нея....
              Ми кажи на булчето да ги подкарва наред, че да те привиква по-често.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                ходя на зъболекар от 2 седмици,много е готина женицата само дето ме е страх и много подскачам,вади ми една бивна днеска мъдрец и абе слага неква упойка много добре се чувствам някак си олеква ти,не е лошо си намеря от нея....
                Баси, а моята зъбарка, като ми турна упойка, за да ми ръчка зъбите, ми изтръпна ченето за 4-5 часа, едвам говорех, имах чувството че ще се налигавя...
                Верно, че не усещах нищо, ама не ми беше никак леко...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• не бе верно ти казвам,едно ти е леко такова едно сънливо усмихваш се безпомощтно на живота ) аз едвам карах до нас щях да заспя от кеф,не бе готино е сериозно иначе да и при мене ми надебеля езика и фъфлиш леко,не бе жената е верно майстор предразполага някак си и е ужасно бърза не те мъчи да те държи там в излишък,не бе то аз преди бех добарал телефона домашният на един пияница и така съм нареждал хора да се хиля,карах един познат с такси една нощ той слезна вика Румене тоя е ненормален хвана ми здравият зъб да го маха... мисла си нищо ново щом аз го препоръчвам

Comment

• скука ме е налегнала,то па и никой не минава от долу пред блока да го замервам с нещо или поне с водица да го полея да го освежа,майка донесе леля е пратила домашни яйца от село ама тупалки са големи баяти с оранжав желтък ма ми е жал да ги метам по некой разхищение си е.

Comment

• В тоя ред на мисли, у нас няма замерен висш политик (или почти няма) с яйце, нахлупена торта и прочее-е това също е мерило за нивото на демокрация в едно общество.Много е гот да си представиш как нахлупваш мазна и леко вмирисана торта на главата на Гоце или ББ, но след това дупе да ти е яко в БГ.....
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• преди малко дадох път на един зелен форд фиеста абе човека спира знае че съм с предимство ма му махам да кара,и кво се загледах а?не го виждаш шофьора?леле като се загледах една главица се показва зад волана..видех че зави и спре и аз след него спрех и викам леле това е джудже мислех си че е Георги Софкин и търча да се снимам с него отивам и вътре верно едно джужде мъж сипматяга голем на около 40 джуджейски години и викам-здравейте помислих си че сте Гоерги Софкин и се зарадвах,а той вика
                        -Мани го Софкин той е педераст от мене да знаеш не ме бъркай с него...аз се потресох,викам си леле гледай ги как се хранят един друг джуджетата,имат си нещо между тех сигурно воюват за 1 см височина кой е по по най.

Comment

• Те пък... по една педя човечета, па си ги мерят...

Comment

• у едно село днеска един кон куцаше и му метнаха на главата една сива шофьорска рубашка извехтела и един го прасна с некъв чук,коня пада изпърде се 3 пъти и умре, и го почнаха да го расфасоват,тия па само чакат некой кон да окуцее и се нафърлат,сигурно нарочно некой го е ритнал по крака...

Comment

пращай им СВ без снимка, току виж те поканят, защото са прочели какво има в него
                              Пращам СВ със снимка, защото искат да има такава.........дори подчертават с дебело да не е в цял ръст или от плажа, явно има защо да го подчертават
                              Ще взема да им изпратя една от плажа, може и да ме поканят.
                              Шегата настрани - от понеделник съм на работа
                              Стискай палци всичко да е наред!!!
                              Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Вчера монтирах новият картридж на моята турбина Гарет, най накрая дойде и то много изгодно, като се има в предвид, че е чисто нов. Съжалявам , че не го снимах, новото си е ново, само дъжда да спре, остана ни един час работа да я сглобим, сменяме и Селенията с фултър и готово.
                                Немам търпение, не съм я карал от две седмици.

Comment

Working...
                                X